Glæden ved smukke smykker

Der er få ting i verden, som kan få et kvindehjerte til at banke heftigere end smukke smykker. Det er heller ikke uden grund, at Marilyn Monroe sang om, at diamanter er en piges bedste ven i filmen Gentlemen Prefer Blondes. Der er bare noget fuldstændigt fantastisk ved et smukt smykke. Et smukt smykke kan være lige præcis den prik over i’et, som får dit outfit til at være hundrede procent komplet. Derudover er et smykke også noget som kan gå i arv fra generation til generation, hvilket betyder at man kan have mulighed for at videregiver sin smykkesamling til sin datter, og derved efterlade hende med et evigt minde. Det samme er lidt svært at gøre med sine yndlingsjeans eller yndlingssweater, da sådanne ting ikke er ligeså holdbare. Passer man godt på sine smykker kan de i princippet være ligeså funklende og smukke om hundredevis af år, som de er i dag. Det er da en meget fascinerende tanke.

Smykkernes lange holdbarhed og den historisk set generelt stigende pris på ædelmetaller som guld, og ædelstene som diamanter og rubiner gør desuden smykker særdeles velegnede som investeringsobjekter. Faktisk er der mange finansfolk, som den dag i dag har større tiltro til, at investere penge i smykker end i fast ejendom, da der er mindre risiko forbundet med en investering i smykker. Går du og drømmer om, at gøre en forretning ud af at investere i, eller at handle med smykker, så kan et fordelagtigt erhvervslån fra Qred.com være den idelle løsning.

Som en tommelfingerregel er det godt at huske på, at et smykke skal komplementere dine bedste sider. Det skal aldrig være overdøvende. Derfor kan man også godt sige, at less is more når det kommer til at udvælge nogle rigtigt gode smykker til sin samling. Det er også klassiske, enkle smykker, som generelt er bedst til at holde værdien, da de kan blive ved med at være fashionable i generationer. Nogle klassiske smykker, som kan være fordelagtige at starte sin smykkesamling ud med er for eksempel et par klassiske perleøreringe. De er et universelt tilbehør, og passer næsten til enhver lejlighed. En enkel diamantring med en klassisk slibning af diamanten som for eksempel princess eller marquise er også et smykke, som man næsten aldrig kan gå galt i byen med. Det er et klassisk stykke kunst, som kan bæres ved næsten alle lejligheder, og samtidigt så er diamanter også utroligt gode til, at holde deres værdi, så smykket kan også være værdifuldt ud fra et investeringsmæssigt perspektiv.

Men vigtigst af alt, når man skal vælge et smykke, så er det at følge sin mavefornemmelse. For mavefornemmelsen vil i de fleste tilfælde lede til det helt perfekte match.