Skab den rette krop til at bære smykker

Smykker er en vigtig del af ‘udstyret’, når vi skal i byen, på job eller gøre indtryk på vores partner – eller en potentiel partner. Smykker er en del af vores udseende, og vi skal have en krop, der kan bære smykker smukt og yndefuldt. Og det gælder både mænd og kvinder. Smykker i dag er nemlig ikke alene noget, der bæres af kvinder, men er også en vigtig del af den måde, mænd klæder og udsmykker sig på. Flotte smykker til mænd er in og mere populære end nogensinde før.

Derfor kan det være en idé at træne sin krop, så den får gode proportioner. Brug for eksempel et udstyr som Kettlebell til at træne dine armmuskler, mavemuskler og din smidighed generelt, så din krop kan få smukke proportioner. En kettlebell er et populært redskab til vægttræning, og en kettlebell er et super redskab, hvis du gerne vil træne, men ikke har så megen plads til rådighed. Alt andet lige ser et armbånd, end halskæde eller en broche mere elegant ud på en arm, en hals eller et bryst, hvis muskulaturen er trænet og fast.

Billedet af kroppen skifter

Gennem tiderne har vores forestilling om, hvad der er den perfekte krop skiftet, og dermed også vores forestillinger om, hvordan vi skal skabe de bedste forudsætninger for at bære vores smykker på den bedste og mest elegante vis.

Bare i vores egen levetid er kropsidealerne skiftet meget. I 1960’erne og 1970’erne skulle vi være solbrune og naturlige, senere gik det af mode igen, så vi ikke skulle dyrke solen så meget, og også med hensyn til vægt og kropsproportioner har idealerne skiftet.

Uanset hvordan du selv ser på din krop, er det vigtigt, at du ikke lader dig påvirke alt for meget af de forestillinger, der næres af ugebladene, reklamer og modelverdenen. Her viser al erfaring nemlig, at især kvinder får skabt et billede af et kropsideal, som er næsten umuligt at opfylde i virkeligheden. Og så kan det påvirke ens psyke negativt. I stedet er det vigtigt, at man for eksempel gennem træning får udviklet en krop med naturlige proportioner, som på smukkeste vis kan bære de smykker, man har.