Top 3: Smykker og andre gode gaveidéer til kvinder

Ønsker du at glæde en god veninde med en gave? Eller er det måske din kæreste eller kone der trænger til en overraskelse? Uanset hvem der skal glædes med en sød overraskelse, så står det soleklart, at der er masser af gode idéer til hvad man kan give en rigtig “power woman”, og at det ikke kun er smykker der hitter. Vi har samlet en liste med tre af de absolut bedste gaveidéer her.

Plakater og andre former for boligindretningsgenstande hitter

Langt de fleste kvinder er vilde med boligindretning. Derfor går du helt sikkert ikke galt i byen, hvis du køber flotte Plakater, kunst og “nips” til kvinden i dit liv. Tager vi eksemplet med plakater, så bør du nok overveje at købe nogle med motiver, som passer til den form for kvinde din gode veninde, kæreste eller kone er. Går hun f.eks. meget op i kunst, så findes der et hav af kunstneriske plakater at vælge imellem. Er hun i stedet vild med dyr, så overvej at købe en med et motiv af hendes favoritdyr eller lignende. Der er utallige muligheder her.

Næsten alle kvinder elsker smykker

Vi kan naturligvis ikke komme uden om smykker, hvilket er emnet der er fokus på her på siden. Et fremragende bud på hvad du kan give kvinden i dit liv som gave. Inden du smutter forbi den lokale smykkehandler, så overvej lige hvilke former for smykker der kunne være relevante at give i gave. Har gavemodtageren f.eks. allerede et hav af øreringe, men knap så mange halskæder? Så kunne det snildt være, at det var sidstnævnte form for smykke, at hun skulle have sig i gave. Og måske er det også værd at gøre smykket personligt, f.eks. ved at indgravere det med en tekst der betyder noget for jer begge.

Oplevelsesgaver går aldrig af mode

Sidst men ikke mindst har vi oplevelsesgaverne. Det er et bud som vi er sikre på langt de fleste kvinder vil sætte stor pris på at få i gave. Du kan f.eks. overveje at invitere din gode veninde, din mor eller kæreste ud på en lækker middag. Eller hvad med et hotelophold? Sidstnævnte kunne i og for sig finde sted her i landet, men måske endda i stedet i udlandet. Spørgsmålet er i denne forbindelse blot hvor stort dit budget er til gaven.

For mange kvinder er det langt hen ad vejen tanken der tæller, frem for størrelsen og prisen på gaven. Du bør derfor ikke stresse hvis du ikke har vanvittigt mange penge at gøre godt med, og du derfor ikke kan give en fuldstændig overdådig gave. Jo færre penge du har at gøre godt med, jo bedre en idé er det, at lave en yderst personlig gave. En gave hvor modtageren virkelig kan fornemme, at du har tænkt over hende, og at gaven bærer præg af jeres store glæde for hinanden. Uanset hvilken gave du ender med at give, så skal modtageren nok blive glad for den.